Jump to Navigation

13.12.2017 г.

Традиционната Коледно – Новогодишна среща на министъра на отбраната господин Красимир Каракачанов и началника на отбраната генерал-лейтенант Андрей Боцев с военно-патриотичните съюзи беше проведена в зала Тържествена на Централния военен клуб.

Събитието започна с посрещането на националното знаме, изпълнението на химна на Република България „Мила Родино“ и химна на Българската армия „Велик е нашият воиник“ от формация „Армейска песен“ на Представителния ансамбъл на въоръжените сили към Националната гвардейска част. С прожекцията на специално подготвения документален филм „Заедно по славния път на Българската армия“ присъстващите бяха запознати с основните дейности, организирани и проведени от военно-патриотичните съюзи със съдействието на Министерството на отбраната и Щаба на отбраната по популяризирането на славния победен път на Българската армия през Първата и Втората световни войни за защита на суверенитета и териториалната цялост на страната.

В приветствията си министърът на отбраната и началника на отбраната благодариха за безценния принос на военно-патриотичните съюзи в утвържаването сред населението и особено сред подрастващите на славните традиции на Българската армия и вечната признателност към подвига на хилядите знайни и незнайни български герои, отдали живота си по бойните полета в името на България.

С грамоти и предметни награди от Министерството на отбраната и Щаба на отбраната за активна родолюбива дейност бяха отличени заслужили членове на военно-патриотичните съюзи.

Срещата завърши с изпълнението на бойния марш „Шуми Марица“ и изпращането на националното знаме.


ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ „ВОЕННИ КЛУБОВЕ И ВОЕННО-ПОЧИВНО ДЕЛО” ОТПРАВЯ ПОКАНА ДО НЕОГРАНИЧЕН БРОЙ КАНДИДАТИ ЗА ПРЕДСТАВЯНЕ НА ОФЕРТА ВЪВ ВРЪЗКА С ОБЩЕСТВЕНА ПОРЪЧКА С ПРЕДМЕТ: Изработка и доставка на покривки за маси за нуждите на ИА „Военни клубове и военно-почивно дело“ Схема

ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ „ВОЕННИ КЛУБОВЕ И ВОЕННО-ПОЧИВНО ДЕЛО” ОТПРАВЯ ПОКАНА ДО НЕОГРАНИЧЕН БРОЙ КАНДИДАТИ ЗА ПРЕДСТАВЯНЕ НА ОФЕРТА ВЪВ ВРЪЗКА С ОБЩЕСТВЕНА ПОРЪЧКА С ПРЕДМЕТ: Доставка на кетъринг маси и столове за нуждите на ИА „Военни клубове и военно-почивно дело“ Схема1 Схема2

 

Заповед № ЗС-345 от 12.12.2017 г. на министъра на отбраната за изземване на недвижим имот – частна държавна собственост, включен в жилищния фонд на Министерството на отбраната, в управление на Изпълнителна агенция „Военни клубове и военно-почивно дело“, държан на отпаднало основание, на основание чл.80а от Закона за държавната собственост.

Заповед № ЗС-344 от 12.12.2017 г. на министъра на отбраната за изземване на недвижим имот – частна държавна собственост, включен в жилищния фонд на Министерството на отбраната, в управление на Изпълнителна агенция „Военни клубове и военно-почивно дело“, държан на отпаднало основание, на основание чл.80а от Закона за държавната собственост.

 

Заповед № ЗС-343 от 12.12.2017 г. на министъра на отбраната за изземване на недвижим имот – частна държавна собственост, включен в жилищния фонд на Министерството на отбраната, в управление на Изпълнителна агенция „Военни клубове и военно-почивно дело“, държан на отпаднало основание, на основание чл.80а от Закона за държавната собственост.

 

Заповед № ЗС-342 от 12.12.2017 г. на министъра на отбраната за изземване на недвижим имот – частна държавна собственост, включен в жилищния фонд на Министерството на отбраната, в управление на Изпълнителна агенция „Военни клубове и военно-почивно дело“, държан на отпаднало основание, на основание чл.80а от Закона за държавната собственост.

 

Заповед № ЗС-341 от 12.12.2017 г. на министъра на отбраната за изземване на недвижим имот – частна държавна собственост, включен в жилищния фонд на Министерството на отбраната, в управление на Изпълнителна агенция „Военни клубове и военно-почивно дело“, държан на отпаднало основание, на основание чл.80а от Закона за държавната собственост.Article | by Dr. Radut