Jump to Navigation

12.12.2019 г.

ГОДИШНИ НАГРАДИ НА ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ „ВОЕННИ КЛУБОВЕ И ВОЕННО-ПОЧИВНО ДЕЛО“

В хотелските бази в к.к. Пампорово и село Рибарица бяха отличени най-добрите хотелски бази, военни клубове и детски градини.

На 31 октомври и 1 ноември 2019 г. в к.к. Пампорово в хотел „Хармония“ бяха обсъдени постиженията и проблемите в летните обекти към Агенцията. Дискутирани бяха постигнатите резултати и новите цели за следващия сезон. Отличените почивни бази бяха класирани в четири категории. В първата категория хотел „Рибарица“ получи награда за увеличения брой нощувки, от лица извън МО за сезон „Лято 2019“. Във втората категория на челната позиция бе почивна станция „Картела“- за увеличение на общата заетост за сезона. Къмпинг „Чайка“ бе отличен за постигнат най-добър финансов резултат за отминалия летен сезон. За най-високо качество на предоставените туристически услуги през сезон „Лято 2019“, наградата получи хотел „Маяк“.

На проведената работна среща на 2-3 декември 2019 г. в хотел Рибарица бяха обсъдени проблемите и постиженията на военните клубове на територията на страната. Във фокусът на работната среща през вторият ден бе поставен върху детските градини към Министерството на отбраната и ролята им за грижата за най-малките.

Отличени бяха четири военни клуба в Пловдив, Велико Търново, Благоевград и Айтос за постигати резултати за постигнати високи резултати в развитието на културно-художествената дейност в общността. Награда получиха и седемте детски градини към Министерството на отбраната за професионализма, креативността и творческия подход в тази трудна, но заредена с много енергия мисия.Article | by Dr. Radut