Jump to Navigation

09.03.2020 г.

Уважаеми почитатели на класическата музика!

Информираме Ви, че във връзка с направените препоръки от Оперативния щаб за борба с коронавируса за преустановяване провеждането на културни мероприятия в закрити помещение, се отменя провеждането на планирания на 13 март 2020 година, в зала Концертна на Централния военен клуб концерт, по повод отбелязването на 250 години от рождението на Лудвиг ван Бетовен, на оркестър "Симфониета София" и Смесен хор на Българското национално радио!


На 5 март 2020 година, на полигон "Сливница", беше проведен осмомартенски турнир по стрелба с пистолет "Макаров" - жени с участието на десет отбора от Министерството на отбраната, структурите на пряко подчинение на министъра на отбраната и Българската армия.

По традиция в състезанието участва и отбора на Изпълнителна агенция "Военни клубове и военно-почивно дело" в състав: Теодора Бунева, Геновева Захариева, Ирина Дросева-Славова, Диана Йолова и Нина Йорданова. Водач на отбора е госпожа Мария Москова, а треньор господин Ивайло Драгоев.

Най-добри резултати постигна госпожа Теодора Бунева, а отбора като цяло се класира на шесто място и бе награден с грамота от заместни-командира на Сухопътните войски - бригаден генерал Валери Цолов.

Въпреки неблагоприятните атмосферни условия, типични за полигон "Сливница", благодарение на отличното логистично осигуряване, дамите и останалите участници в стрелковия турнир се чувстваха отлично и с висок спорден дух показаха завидни стрелкови умения.Article | by Dr. Radut