Jump to Navigation

07.07.2020 г.

ПЪТУВАЩА ИЗЛОЖБА „20 ГОДИНИ В ПОЛЗА НА АРМИЯТА“

Празничният календар на честванията на годишнината от създаване на Изпълнителната агенция „Военни клубове и военно-почивно дело“, който стартира през януари, продължава с пътуваща фотоизложба под наслов „20 години в полза на армията!“

На 20 юни в 18:00 ч. на площад „Антон Новак“ – входа на Морската градина в град Варна бе открита фотоизложба с тържествено слово от г-жа Николинка Илиева – зам.-изпълнителен директор на Агенцията. Фотоизложбата се състои от 28 авторски пана на Вяра Йовева – фотограф на Министерство на отбраната.

Изложбата отразява една малка част от дейностите и събитията, които са организирани през годините от Агенцията. В продължение на година ще представи дейността на агенцията в различни градове от страната. В момента радва жителите и гостите на град Пловдив, експонирана на 3 юли на площада пред Военен клуб – Пловдив.

В програмата на всяко откриване гостите и жителите на градовете – домакини ще се радват на изпълненията на децата от художествено-творческите състави към съответните градски военни клубове.

В очакване сме на следващите локации!Article | by Dr. Radut