Jump to Navigation

Мероприятия

На 04.02.2018 г. се отбелязаха 146 години от рождението на Гоце Делчев. Военният клуб и СОСЗР поднесоха цветя пред паметника на патрона на града. В церемонията участваха ръководството на Община Гоце Делчев, председателят на Общинския съвет, Неврокопският митрополит Серафим, народният представител Б. Боцев, общински съветници, представители на политически партии, граждански организации и институции, както и всички учебни заведения в града.


На 02.02.2018 г. главните специалисти във Военен клуб Гоце Делчев, началника на Областен военен отдел, подполковник Митев и майор Хинков, преподавател в Националния военен университет „Васил Левски“ - гр. Велико Търново, организираха презентации пред ученици от X, XI и XII клас на ПМГ „Яне Сандански“ и ПГ по МСС „Пейо Яворов”, съвместно с ръководствата на гимназиите.

Учениците се запознаха с процедурата по кандидатстване и различните специалности, които предлага университета. Военните специалности провокираха голям интерес сред младежите и много от тях споделиха, че срещата им е била изключително интересна и полезна, и обмислят да кандидатстват във висшето военно училище, след приключване на средното си образование.
Article | by Dr. Radut