Jump to Navigation

МероприятияНа 07 юни 2015 г. децата от Подготвителна група към ДЦДГ "Детелина" към МО, гр. Казанлък взеха участие в карнавално шествие за Празника на розата. Официални гости бяха Президента на РБ, министъра на регионалното развитие и благоустройство, министъра на земеделието и храните, посланици, чуждестранни делегации и много гости от страната и чужбина.


Празничен концерт на децата от Държавна целодневна детска градина „Детелина” се проведе на 04.06.2014 г. във Военен клуб – Казанлък. Празникът беше посветен на петия рожден ден на детската градина, в която се обучават и възпитават деца на военнослужещи от Гарнизон Казанлък. Мероприятието беше съпътствано от много танци и песни, които децата бяха подготвили със своите учители, за да зарадват своите родители и гости.

 


Незабравим коледен празник изненада децата от детската градина в казанлъшкото военно поделение. Те получиха своите подаръци от Дядо Коледа, който пристигна с брониран, военен джип, Снежанка и 10 военни джуджета.

Коледният празник за децата от Държавна целодневна детска градина "Детелина" към МО, намираща се в казанлъшкото военно поделение, бе едно от най-очакваните декемврийски събития за малчуганите, който беше съпътстван от много танци, песни и игри. Близо 70-те деца бяха подготвили, заедно със своите учители специална програма, с която да зарадват своите родители, присъстващите на празника гости и най-вече да впечатлят Дядо Коледа, от когото малките послушковци очакваха с нетърпение мечтаните подаръци.Article | by Dr. Radut