Jump to Navigation

Мероприятия

На 14.09.2017 г. се откри новата учебна година в ДДГ "Младост", гр. София. Децата се забавляваха с театрална постановка и участваха в различни игри – дърпане на въже, викторина, състезателна игра с балони.

На 15.09.2017 г. се проведе отрит урок на Българския антарктически институт, с което се даде началото на първия учебен ден в детското заведение. Представители на антарктическия клуб запознаха децата с живота на Антарктида и с развитието на екосистемата на ледения континент.


По случай 6-ти май - Ден на храбростта и празник на Българската армия в ДДГ "Младост" се проведе вълнуваща среща между деца на военнослужещи и цивилни служители от Министерство на отбраната и представители на Гвардейската част и Гвардейския духов оркестър. Децата проявиха жив интерес от работата на гвардейците: „От каква птица са перата на шапките на гвардейците? Какви цветове са униформите им? Колко големи трябва да пораснем, за да станем гвардейци? Приемат ли се жени и деца в гвардейската част?“ Репортаж от срещата ще бъде излъчен на 6 май в сутрешния блок на БНТ 1.


На 01.06.2012 г. децата от ДОДЗ "Младост" – гр. София празнуваха Деня на детето. Празненството започна още от предишния ден с гостуването на театър "ММ" с постановката "Детски чудеса" и продължи с великолепен детски карнавал на самия ден на детето. Празникът завърши с голяма веселба и всяко дете получи лакомства и изненади, подсигурени от техните родители.

  Article | by Dr. Radut