Jump to Navigation

Мероприятия

На 24.09.2020 година децата и персоналът на ДДГ"Кокиче"-МО-Пловдив празнува дванадесет години от откриването на детската градина.

Срещата с любимите приказни герои Маша, Даша, джуджето Знайко, трите прасенца, вълшебната музикална торта, новите песни, веселите танци с "Парти мюзик" създадоха незабравими емоции във всеки.


На 19.02.2020 г. деца, родители и служители на ДДГ „Кокиче“ отбелязаха празника "На родителите с обич". Тържеството започна с мини музикалната драматизация на презентацията на втората авторска песен "Ася", а музикалната група "Ася" получи купата "С Ася пеем". На мероприятието присъства и композиторът на песента.


Рожден ден на ДДГ „Кокиче“-гр. Пловдив беше отбелязан тържествено на 26.09.2018 г. под наслов „Десет години при нас е весело“.

Празникът започна с внасяне на националния флаг и изпълнение на химна на детската градина. Най-малките деца взеха участие в музикално-подвижната игра „Весел влак“, а децата от втора група в играта „Ако си весел и щастлив“. Подготвителна група 5 и 6-годишни деца играха аеробика и футболен мач. Организирани бяха състезания „Най-бързи“, „Най-точни“, тенис на маса, „Дама“ и др.

Раздадени бяха индивидуални медали и купи за отборно представяне. На празника присъстваха директори от държавните детски градини, бивши служители и приятели и гости от ИА"ВКВПД".


На 01.06.2018 г. в ДДГ "Кокиче" – гр. Пловдив се отбеляза международният ден на детето, в който всяко дете получи своят подарък. Облечени в български народни носии децата изнесоха тържество пред гости и родители.


На 20.05.2018 г. децата от ДДГ "Кокиче" – гр. Пловдив откриха благотворителния концерт и базар, посветен на подпомагането на децата на загиналите при или по повод изпълнение на служебния дълг, тежко пострадали и починали от заболявания военнослужещи и служители от сектор Сигурност в гр. Пловдив. Благотворителното мероприятие се проведе в дома на културата „Борис Христов“, със съдействието на „Сдружение на жените военнослужещи“.

За отличното си представяне децата от детската градина получиха грамоти и плакет.


На 18.04.2018 г. в ДДГ "Кокиче" – гр. Пловдив се отбеляза международният ден на Земята, в който взеха участие деца, техните родители и фирма "Екопакт". С предоставените безвъзмездно материали като увивен жасмин, бегонии, храсти и почва, всяко дете имаше възможността самостоятелно да засади своето растение. Малките участници разказаха и показаха как трябва да се грижим за природата, за което получиха и подаръци.Article | by Dr. Radut